Αρχική > Uncategorized > Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ Δ. ΓΑΛΑΜΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΒΗΣ Δ. ΓΑΛΑΜΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

26 Ιουλίου, 2011 Σχολιάστε Go to comments

3Ο τουρισμός και οι επενδύσεις στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Βόλβης κ. Δημήτρη Γαλαμάτη με τον γερμανό πρόξενο Θεσσαλονίκης κ. Wolfgang Hoelscher – Obermaier

Η τουριστική ανάπτυξη και ανάδειξη του δήμου Βόλβης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου κ. Δημήτρη Γαλαμάτη με τον γενικό πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Wolfgang Ηoelscher – Οbermaier, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, στο δημαρχείο του δήμου Βόλβης, στο Σταυρό.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που εγκαινιάζει ο δήμαρχος Βόλβης με εκπροσώπους ξένων χωρών και ειδικότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να προωθηθεί το τουριστικό προϊόν της περιοχής σε νέες αγορές και να αναδειχθεί ο Δήμος Βόλβης ως τόπος προσέλκυσης νέων επενδυτικών προγραμμάτων.

Ο κ. Ηoelscher – Οbermaier, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για θέματα ανάπτυξης με εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων της περιοχής, στη διάρκεια ανοικτής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Επί τάπητος τέθηκαν θέματα τουριστικής συνεργασίας, η δυνατότητα ανάληψης πρωτοβουλιών στον τομέα των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, καθώς και η προσέλκυση επενδύσεων στο δήμο Βόλβης, με σκοπό την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Ο δήμαρχος κ. Δ. Γαλαμάτης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Ηoelscher – Οbermaier για την επίσκεψή του, αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η δημοτική αρχή για την ανάπτυξη της περιοχής, ενώ σημείωσε ότι θα επιδιώξει τη διεύρυνση των επαφών με ξένους διπλωμάτες.

Έπειτα από τις συναντήσεις που είχε ο Γερμανός πρόξενος στο δημαρχείο, ξεναγήθηκε στον Σταυρό, στα Λουτρά Απολλωνίας και σε άλλες περιοχές τουριστικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος του δήμου Βόλβης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο του δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Γαλαμάτη.

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: