Αρχική > Uncategorized > Νικητιάδης: «Αναγκαία η παράταση της σύμβασης ΟΠΑΠ – Iντραλότ για 1 χρόνο» … καλά δεν αμφιβάλλαμε… αλλά γιατί δεν φροντίσατε να γίνει έγκαιρα ο δι

Νικητιάδης: «Αναγκαία η παράταση της σύμβασης ΟΠΑΠ – Iντραλότ για 1 χρόνο» … καλά δεν αμφιβάλλαμε… αλλά γιατί δεν φροντίσατε να γίνει έγκαιρα ο δι

26 Ιουλίου, 2011 Σχολιάστε Go to comments
Η παράταση της σύμβασης του ΟΠΑΠ με την εταιρεία Iντραλότ, κατά ένα έτος, έγινε προκειμένου να προχωρήσει χωρίς προβλήματα ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του ΟΠΑΠ, καθώς ο διαγωνισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη για τεχνολογικό πάροχο είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί [και δεν ξέρατε ότι ο «διαγωνισμός είναι μια χρονοβόρα διαδικασία« για να τον είχατε ξεκινήσει πιο νωρίς ώστε να είστε έτοιμοι όταν θα έληγε η σύμβαση και να μην χρειαστεί να παρατείνετε τη σύμβαση με τον Σωκράτη]. Τα παραπάνω που αποτελούν διευκρινίσεις του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ Ιωάννη Σπανουδάκη, μετέφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο υφυπουργός ανέγνωσε σημείωμα του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με το οποίο όταν στις 30.12.2009, ανέλαβε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ, βρήκε σε εξέλιξη τη σύμβαση του ΟΠΑΠ με την Iντραλότ, η οποία είχε χρόνο λήξης την 31.7.2010. Στους επτά μήνες που απέμεναν ήταν αδύνατο να προκηρυχθεί διεθνής διαγωνισμός, διότι η προηγούμενη διοίκηση δεν είχε προβεί σε καμία προεργασία. Στις 28.7.2010 αποφασίστηκε η διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού και στις 27.10.2010, μετά από διαγωνισμό μεταξύ τριών εταιρειών, επελέγη τεχνικός σύμβουλος η Deloitte, ενώ στις 8.2.2011 έγινε ξανά διαγωνισμός για την επιλογή τεχνολογικού παρόχου, στον οποίο τρεις εταιρείες εκδήλωσαν ενδιαφέρον. «Αυτό που αντιλαμβάνομαι από το σημείωμα του κ. Σπανουδάκη είναι ότι για πρώτη φορά γίνεται διεθνής διαγωνισμός, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη», παρατήρησε ο κ. Νικητιάδης.

«Αναρωτιέμαι αν κρύβεστε πίσω από το κείμενο της διοίκησης του ΟΠΑΠ ή αν έχετε αναλάβει συνήγορος της», σχολίασε ο κ. Παπαδημούλης, προβλέποντας ότι πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός θα έχει πωληθεί ο ΟΠΑΠ.

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: