Αρχική > Uncategorized > Συνάντηση του Δημάρχου Βόλβης κ. Γαλαμάτη Δημήτρη με τον Γερμανό Πρόξενο της Θεσσαλονίκης κ. Wolfgang Hoelscher – Obermaier

Συνάντηση του Δημάρχου Βόλβης κ. Γαλαμάτη Δημήτρη με τον Γερμανό Πρόξενο της Θεσσαλονίκης κ. Wolfgang Hoelscher – Obermaier

21 Ιουλίου, 2011 Σχολιάστε Go to comments
Tη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011 και ώρα 11:00 π.μ. ο Δήμαρχος Βόλβης κ. Δημήτρης Γαλαμάτης θα συναντηθεί με τον Γενικό Πρόξενο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Wolfgang Ηoelscher – Οbermaier, στο Δημαρχείο του Δήμου Βόλβης, στο Σταυρό.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στα πλαίσια του κύκλου επαφών που εγκαινιάζει ο Δήμαρχος Βόλβης με εκπροσώπους ξένων χωρών και ειδικότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να προωθηθεί το τουριστικό προϊόν της περιοχής σε νέες αγορές και να αναδειχθεί ο Δήμος Βόλβης ως τόπος προσέλκυσης νέων επενδυτικών προγραμμάτων.

Στην ατζέντα των συζητήσεων θα υπάρξουν θέματα τουριστικής συνεργασίας, καθώς και της δυνατότητας προσέλκυσης επενδύσεων στο Δήμο Βόλβης, με σκοπό την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσει ξενάγηση του κ. Wolfgang Ηoelscher – Οbermaier σε περιοχές τουριστικού και επενδυτικού ενδιαφέροντος του Δήμου Βόλβης, τόσο για τους Γερμανούς επισκέπτες, όσο και για Γερμανούς επενδυτές.

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: