Αρχική > Uncategorized > >Σοβαρά προβλήματα έχουν οι Αυστριακοί!!! Ανακάλεσαν το δικαίωμα ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ του Χίτλερ στο Μπραουνάου!!! Αν εμφανιστεί θα τον σθυλλάβουν!!!

>Σοβαρά προβλήματα έχουν οι Αυστριακοί!!! Ανακάλεσαν το δικαίωμα ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ του Χίτλερ στο Μπραουνάου!!! Αν εμφανιστεί θα τον σθυλλάβουν!!!

>

https://i1.wp.com/thingsthatneverhappened.info/wp-content/uploads/2011/04/Hitler-drug-free.jpgΗ γενέτειρα του Αδόλφου Χίτλερ ανακάλεσε τον τίτλο του επίτιμου δημότη που του είχε αποδώσει το 1933.

Το δημοτικό συμβούλιο της αυστριακής πόλης Μπράουναου, γενέτειρας του Αδόλφου Χίτλερ, ψήφισε χθες Πέμπτη το βράδυ και αποφάσισε ομόφωνα να ανακαλέσει τον τίτλο του επίτιμου δημότη που είχε δοθεί στον δικτάτορα ο οποίος δεν εξέπνευσε αυτόματα με το θάνατό του και αποτελούσε αιτία πολεμικής τις τελευταίες εβδομάδες, όπως ανέφερε σε σημερινή ανακοίνωσή της η δημαρχία τη πόλης.

https://i0.wp.com/cache.gawker.com/assets/images/gawker/2009/08/hitler_obama_0-preview.jpg«Αν και δεν υπάρχουν αρχειακά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν ότι η πόλη Μπράουναου αμ Ιν απένειμε στον Αδόλφο Χίτλερ τον τίτλο του επίτιμου δημότη, ο τίτλος συμβολικά και για προληπτικούς λόγους ανακαλείται», σύμφωνα με την ανακοίνωση, την οποία επικαλείται το Αυστριακό Πρακτορείο.

Η κοινότητα του Ράνσχοφεν, όπου γεννήθηκε ο Χίτλερ, τον έκανε επίτιμο δημότη το 1933. Το Ράνσχοφεν ενσωματώθηκε στο δήμο του Μπράουναου το 1939.

https://i1.wp.com/www.newworldnews.com/news/wp-content/uploads/2011/02/people.Bush-Hitler1.jpgΗ πόλη Μπράουναου ανακάλεσε επίσης το δικαίωμα παραμονής που του είχε δοθεί στον Χίτλερ το 1938, χρονιά κατά την οποία η ναζιστική Γερμανία προσάρτησε την Αυστρία.

«Με αυτή την απόφαση το δημοτικό συμβούλιο της Μπράουναου έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα και ανέλαβε την πολιτικοϊστορική της ευθύνη», εκτίμησε ο δήμαρχος Γιοχάνες Βάιντμπαχερ, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

https://dexiextrem.files.wordpress.com/2011/07/rise-of-adolph-hitler-nazis-germany-hitler-time-cover.jpg?w=227Πολλές αυστριακές πόλεις έκαναν τον Χίτλερ επίτιμο δημότη τους όσο εκείνος βρισκόταν στην εξουσία.

Η αυστριακή πόλη Άμστετεν ανακάλεσε τον Μάιο τον τίτλο του επίτιμου δημότη που του είχε δοθεί, προκαλώντας αναταραχή όταν δύο μέλη του δημοτικού συμβουλίου τα οποία πρόσκειται στο δεξιό Κόμμα της Ελευθερίας απείχαν από την ψηφοφορία με τη δικαιολογία ότι δεν ήταν απαραίτητη η ανάκληση του τίτλου διότι δεν ισχύει πλέον αφού ο Χίτλερ έχει πεθάνει.

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: