Αρχική > Uncategorized > >ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

>ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

>ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ TΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Με την επιστολή μου επιθυμώ να επανέλθω στο εκκρεμές ζήτημα των αναδρομικών των βουλευτών και της δημοσιοποίησης των ονομάτων τους, το οποίο σκανδαλίζει δικαίως τον ελληνικό λαό και για το οποίο έως σήμερα δεν έχω λάβει απάντηση στην από 30-5-2011 επιστολή μου προς το πρόσωπό σας.

Συγκεκριμένα με την παραπάνω επιστολή ζητούσα τότε να αναλάβετε πρωτοβουλία ζητώντας εξ ονόματος του Κοινοβουλίου, τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των πρώην ή και νυν βουλευτών που ζητούν αναδρομικά. Το παραπάνω αίτημα το διετύπωσα μετά από την σχετική δημόσια δήλωση του Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Καραβοκύρη, που υποστήριξε ότι αν διατυπωθεί επίσημο αίτημα του Κοινοβουλίου και με επίκληση λόγων δημοσίου συμφέροντος, τότε και αυτός ως Πρόεδρος της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα συμφωνήσει με την για την δημοσιοποίηση των ονομάτων των προσώπων που προσφεύγουν στο δικαστήριο.

Με βάση τα παραπάνω σας ζητώ να ορίσετε το συντομότερο δυνατό, μια συνάντηση μαζί σας με αντικείμενο τις σχετικές πρωτοβουλίες που έχετε αναλάβει ή προγραμματίσει για το σημαντικό αυτό ζήτημα, με γνώμονα την ανταπόκριση στο πιεστικό λαϊκό αίτημα για διαφάνεια και δικαιοσύνη.

Με τιμή

Δημήτρης Παπαδημούλης

Βουλευτής Β’ Αθηνών ΣΥΡΙΖΑ»

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: