Αρχική > Γιωργάκης, Δεξιός και Αριστερός, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ, Παπαρήγα, ΣΥΡΙΖΑ > «Τους έφτυσε το ΚΚΕ… νομίζουν ότι ξεχνάει… η πλάκα είναι ότι το ίδιο νομίζουν και για τον ελληνικό λαό…»

«Τους έφτυσε το ΚΚΕ… νομίζουν ότι ξεχνάει… η πλάκα είναι ότι το ίδιο νομίζουν και για τον ελληνικό λαό…»

31 Δεκέμβριος, 2008 Σχολιάστε Go to comments
Τελικά το ΚΚΕ αποφάσισε να μην δώσει άλλοθι στο ΠΑΣΟΚ να μιλάει εκ μέρους της αριστεράς τη στιγμή που ουσιαστικά έχει ασπαστεί τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας από την επομένη μέρα των εκλογών της 18ης Οκτωβρίου 1981.

Στην πρόσκληση του Γιωργάκη για διάλογο για θέματα «νεολαίας» το ΚΚΕ απάντησε αρνητικά σε αντίθεση με το αριστερό δεκανίκι του που έσπευσε να εκφράσει την απογοήτευσή του για το ότι η συνάντηση δεν μπορεί να γίνει σήμερα ή αύριο, Πρωτοχρονιάτικα δηλ., αλλά λόγω των ημερών πρέπει να αναβληθεί για τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου. Η απογοήτευση πρέπει να ήταν μεγάλη και στο δεξιό δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ, το ΛΆΟΣ που δήλωσε ότι θα δεχόταν την πρόσκληση… χωρίς να τους έχει απευθυνθεί πρόσκληση!!!

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ είναι ενδεικτική του πόσο «σοβαρά» αντιμετωπίζουν τις «πρωτοβουλίες» του ΠΑΣΟΚ:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

Στην πρόσκληση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, για συνάντηση του ιδίου με τη ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, η Αλέκα Παπαρήγα απάντησε ότι δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης για την πραγματοποίηση συνάντησης ανάμεσα στα δύο κόμματα.»

Σύμφωνα με το Βήμα:
«Η αντίδραση του ΚΚΕ μάλλον αιφνιδίασε τη Χαριλάου Τρικούπη, που αρκέστηκε να σχολιάσει πως «ο καθένας κάνει τις επιλογές του».

Σύμφωνα με τα Νέα, παράγοντες του ΠΑΣΟΚ αποδίδουν τη στάση του ΚΚΕ στο ότι δεν θέλει να ταυτιστεί με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλα στελέχη κρίνουν την άρνηση του ΚΚΕ ως απάντηση στις δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου από το βήμα της Βουλής όταν είχε χαρακτηρίσει το ΚΚΕ «αριστερό ψάλτη της Δεξιάς»

Επί τη ευκαιρία ας θυμηθούμε την συνεδρίαση της Βουλής (4.02.2007) όπου όπου η Παπαρήγα έκανε τον Γιωργάκη πύραυλο με αποτέλεσμα αυτός να αποκαλέσει το ΚΚΕ «αριστερό ψάλτη της δεξιάς»:

«ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Κύριε Παπανδρέου, επειδή ίσως δεν σας έχει δοθεί η ευκαιρία να μας ακούσετε (ΣΣ. σπόντα για τις παρουσίες του Γιωργάκη στη Βουλή…), σας εξηγώ ότι ο δικομματισμός είναι η αλλαγή δύο Κομμάτων ή και κυβερνήσεων συνεργασίας από δύο, τρία ή και τέσσερα κόμματα με την ίδια πολιτική.
Άκουσα με πολύ ενδιαφέρον να καταγγέλλετε την τραπεζική κερδοφορία που προφανώς υπάρχει αυτά τα τρία χρόνια, ενώ δεν υπήρχε ποτέ πριν από τότε που έγιναν οι τράπεζες. Οι τράπεζες έγιναν, για να διανείμουν χρήματα στο λαό! Δεν άκουσα τι πρόταση δίνετε, για να καταργηθεί πραγματικά η ληστεία των τραπεζών.
Όμως, να θέσω και ένα ερώτημα, επειδή μας ειρωνευτήκατε για το δικομματισμό. Αυτά που λέτε για τη ληστεία των τραπεζών, όταν πήγατε στο Νταβός, τα είπατε; Όταν πηγαίνετε στις διάφορες ημερίδες του «ECONOMIST», τα λέτε; Όταν πηγαίνετε στο Ελληνοαμερικάνικο Επιμελητήριο, τα λέτε;
Και τέλος, μιλήσατε για το Δημόσιο Τομέα.
(Θόρυβος στην Αίθουσα)
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα): Παρακαλώ, κύριοι συνάδελφοι, για όνομα του Θεού! Μιλάει Αρχηγός Κόμματος και συμπεριφέρεστε έτσι;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ: Από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας επευφημούν, κυρία Πρόεδρε!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ: Εκείνοι φωνάζουν!
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα): Σε όλους απευθύνομαι, κύριε συνάδελφε. Γιατί διαμαρτύρεστε;
ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ., εμείς δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ. Και όταν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για τους δικούς τους λόγους, όπως λέτε, επευφημούν, εμείς δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ να πούμε ότι είμαστε εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, γιατί είμαστε εναντίον κάθε κόμματος, είτε είναι «Παλαιά» είτε «Νέα» Δημοκρατία, είτε λέγεται «σοσιαλιστικό», είτε «τρίτος» ή «τέταρτος» δρόμος που υπηρετεί το καπιταλιστικό σύστημα.
Δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ και δεν πρόκειται να απολογηθούμε σε κανέναν!

Πάει και τέλειωσε! Εμείς κόμπλεξ δεν έχουμε! Όποιος έχει κόμπλεξ εμφανίζεται ότι είναι αντιδεξιός.
ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ (ΣΣ. Το παρακάτω έγινε και σλόγκαν στην Ελληνοφρένεια): Να ξέρει η κ. Παπαρήγα ότι τις θέσεις τις οποίες εκφράζω, τις εκφράζω με συνέπεια, είτε είμαι εντός της Ελλάδας, είτε είμαι εκτός της Ελλάδας.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
Είτε είμαι εδώ, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, είτε είμαι στο Ευρωκοινοβούλιο είτε είμαι στην Ινδία είτε είμαι στην Αμερική είτε είμαι στη Λατινική Αμερική ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
Και καταγγέλλω πολλές φορές και παντού τον άγριο, σκληρό καπιταλισμό που υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο, για μια δίκαιη κοινωνία για τον κόσμο.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
Κυρία Παπαρήγα, τιμούμε τους αγώνες σας, αλλά μην κάνετε τον αριστερό ψάλτη της Δεξιάς.»

Μετά από δύο μέρες ο Ριζοσπάστης απάντησε στο ποιος είναι τελικά ο ψάλτης της δεξιάς:

«Η Ελλάδα και οι ΗΠΑ συμμερίζονται κοινές αρχές, όπως δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, περιφερειακή σταθερότητα»!

Η δήλωση είναι του κ.Γ. Παπανδρέου («Ουάσιγκτον Τάιμς», 10/12/2000).

Ο ίδιος άνθρωπος δήλωσε προχτές στη Βουλή ότι το ΚΚΕ είναι «αριστερός ψάλτης της Δεξιάς»…

*

«Είστε η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, χειρότερη κι από την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Η δήλωση είναι του κ.Γ. Παπανδρέου, την έκανε προχτές στη Βουλή, απευθυνόμενος στον Καραμανλή.

Ο κ. Παπανδρέου είναι αυτός που τα δυο πρωτοκλασάτα στελέχη του Μητσοτάκη, τον Μάνο και τον Ανδριανόπουλο, τα έκανε βουλευτές Επικρατείας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που δήλωσε ότι το ΚΚΕ είναι «αριστερός ψάλτης της Δεξιάς»…

*

«Ακούστε, ο κ. Παπανδρέου προσωπικά και λόγω της εμπειρίας του, έχει μια σωστή στάση…».

Η δήλωση – έπαινος για τη στάση του κ.Γ. Παπανδρέου στο άρθρο 16 είναι της υπουργού Παιδείας κυρίας Γιαννάκου («Ελεύθερος Τύπος», 7/1/2007).

Ο άνθρωπος που η κ. Γιαννάκου τον επαινεί για τη στάση του στην Παιδεία είναι ο ίδιος που κατηγόρησε το ΚΚΕ σαν «αριστερό ψάλτη της Δεξιάς»…

*

«Γι’ αυτό θα ήθελα να σας συγχαρώ, πράγματι, για το γεγονός ότι καταφέρατε να έρθετε σε μια κοινώς αποδεκτή και (…) αξιοπρεπή για τους εργαζόμενους, Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Είναι μια επιτυχία των κοινωνικών εταίρων (…)»

Δήλωση του κ.Γ. Παπανδρέου, στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ (26/5/2004).

Ο άνθρωπος που, όπως και η ΝΔ, «συγχαίρει» τους βιομηχάνους για τις «αυξήσεις – απάτη» που δίνουν στους εργάτες, είναι ο ίδιος που αποκάλεσε προχτές το ΚΚΕ «αριστερό ψάλτη της Δεξιάς»…

Ο άνθρωπος λοιπόν που πριν δυο χρόνια κατηγορούσε το ΚΚΕ ότι είναι ο αριστερός ψάλτης της δεξιάςσήμερα το καλεί να συνεργαστούν και προσπαθεί να το δελεάσει τάζοντάς του εξουσία όταν έρθει στην Κυβέρνηση (wolf)…
για τέτοια αξιοπιστία και σταθερότητα απόψεων μιλάμε…


δυστυχώς όμως γι’ αυτούς, το ΚΚΕ, όπως και ο ελληνικός λαός, έχουν μνήμη σε τέτοια θέματα και δεν τα ξεχνάνε εύκολα.

 1. 31 Δεκέμβριος, 2008 στο 16:24

  >Ο George Papandreou-Chad, ο άνθρωπος που λέει ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά, θέλει τώρα και τη βοήθεια των υπόλοιπων αριστερών δυνάμεων (προφανώς για άλλοθι):Ας θυμηθούμε λοιπόν την ομάδα που θα θα παρατάξει, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ (ακούς αγαθέ λαέ;):Μόνοι τους τα έλεγαν μέχρι πρόσφατα:1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου» ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 ) 2) «Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως «διάδοχο γενιά», έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;» ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 ) 3) «Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία» ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 ) 4) «Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς» (Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ ) 5) «Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι…» ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 ) 6) «Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας» ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 ) 7) «Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών» ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 ) 8)»Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν; Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;» (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 ) 9) «Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο…» ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 ) 10) «Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία» ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 ) Και αφου τελείωσαν οι 10 «εντολές»… και το κερασάκι…»Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!» ( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )**************ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.**************Για να μην ξεχνιόμαστε.

 2. 1 Ιανουαρίου, 2009 στο 22:16

  >Καλή Χρονιά με υγεία και δημιουργία !

 3. 1 Ιανουαρίου, 2009 στο 22:59

  >καλή χρονιά,χρόνια πολλά και να πάνε όλα ΔΕΞΙΑ

 4. 2 Ιανουαρίου, 2009 στο 02:18

  >ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ31-12-2008 μ.Χ. ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑΜΥΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ► ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ &ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΤΗΣ!(δεν είναι τυχαίες οι κλιμακούμενες και συγχρονισμένες προκλήσεις Σκοπίων & Τουρκίας) ► Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑΑΣΥΔΟΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ! ► ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟ-ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΑΣΟΚ & ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ► ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ «BIG – BANG»ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ► ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ► ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΕ ΜΟΧΛΟ ΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ! Πλαίσιο κειμένου: Ο «ΝΕΡΩΝ» ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ Μοναδική πραγματική φωτογραφία-ντοκουμέντο, με τον Μπους να περιεργάζεται και να μετρά τα στενά σύνορα των Σκοπίων που αναγνώρισε σαν «Μακεδονία», κοιτώντας την απόστασή τους από τη στρατηγική μας Θεσσαλονίκη! Μοιάζει με πλανητάρχη – πιανίστα, που έχει τη δυνατότητα πατώντας πλήκτρα και αχυρανθρώπους, να μεταβάλει τα πάντα και να μετατρέπει σε φωτιά και όλεθρο τα κράτη. Και δυστυχώς μέσα στις «νότες» περιλαμβάνεται η διάλυση της Βόρειας Ελλάδας. Όμως τα σχέδιά τους αποκαλύπτονται πλήρως σήμερα ΥΠΟΛΟΓΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΚΤΑΚΤΟ – Ουάσιγκτον, του Λάμπρου Παπαντωνίουαποκλειστικά για το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ Υπόλογη η Κυβέρνηση Μπους για τις ταραχές στην Ελλάδα! Απεργάζεται μεθόδους για την αποσταθεροποίησή της, ώστε ο νεοεκλεγείς Μπαράκ Ομπάμα να βρεθεί προ τετελεσμένων γεγονότων, από τα οποία δεν θα μπορεί εύκολα να απεμπλακεί ! Ό,τι ακριβώς γίνεται και με τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς εναντίον της Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας. Βέβαια παραμένει το τεράστιο ερώτημα, κατά πόσο ο κ. Ομπάμα έχει επίγνωση αυτής της πολιτικής από την στιγμή που είθισται ο κ. Μπους να τον ενημερώνει για κάθε ζήτημα. Άλλωστε μόνο ένας ανόητος δεν θα μπορούσε ν’ αντιληφθεί, πως όλη αυτή την ιστορία των ταραχών στην Αθήνα, με αφορμή την τραγική δολοφονία του άμοιρου 15χρονου, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, την υποκινούν φορείς της Αμερικανικής Κυβέρνησης, που ελλοχεύουν στην Αθήνα! Να υπενθυμίσουμε, ότι το Κλιμάκιο της CIA στην Αθήνα είναι το μεγαλύτερο μετά το Κάιρο, με όλων των ειδών τα μέσα! Διαθέτει ακόμη και επαγγελματίες δολοφόνους, σύμφωνα με την Επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας για θέματα Intelligence (Μυστικών Υπηρεσιών και Πληροφοριών)! «ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ…» Η δολοφονία του μαθητή, όπως την χαρακτήρισε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, έδωσε το έναυσμα να γίνει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατά της Ελλάδας, με στόχο την ανατροπή της Ελληνικής Κυβέρνησης και την αποσταθεροποίηση της χώρας. Εκστρατεία που άρχισε από την Αθήνα, με όλες αυτές τις κατευθυνόμενες κινητοποιήσεις των κουκουλοφόρων, που προκάλεσαν απίστευτους και πρωτοφανείς σε αγριότητα και εχθρικότητα βανδαλισμούς. Και όπως υποστηρίζουν τα στημένα δημοσιεύματα βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή!!! Έπεται άγρια συνέχεια!!!ολοο το αρθρο αποhttp://www.noiazomai.net/bushplans.html

 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: