Αρχική > ΗΠΑ, Νέα Τάξη > «Ποιος θα μας προστατεύσει απ’ τους προστάτες μας;»

«Ποιος θα μας προστατεύσει απ’ τους προστάτες μας;»

29 Δεκέμβριος, 2008 Σχολιάστε Go to comments
Όλοι έχουμε δει τα ZEITGEIST I (The Movie) και II (Αddendum). Όσοι τα είδαμε «μάθαμε» τι γίνεται πίσω από τις «κουρτίνες»Τα μάθαμε όμως όλα; Αυτοί που θέλουν να μας «ανοίξουν» τα μάτια και να μας «προστατεύσουν» ποιοι είναι; Τι κίνητρα έχουν; Που αποσκοπούν;

Δεν ξέρω πόσοι απ’ όσους είδαν τα συγκεκριμένα ντοκιμαντέρ αναρωτήθηκαν γιατί αναφέρονται μόνο στον Χριστιανισμό και δεν ασχολούνται καθόλου με άλλες θρησκείες που είναι και πολυπληθέστερες όπως ο Βουδισμός, ο Ισλαμισμός και ο Ινδουισμός; Προφανώς αυτές δεν «αποχαυνώνουν» τον άνθρωπο και για όλα τα κακά του κόσμου φταίει ο Χριστιανισμός…

Δεν ξέρω επίσης πόσοι απ’ όσους είδαν τα Zeitgeist αποκόμισαν την εντύπωση ότι απευθύνονται σε πολίτες του κόσμου ;). Ανθρώπους που έχουν μπει στο μίξερ και δεν έχουν εθνικότητα… Δεν ξέρω πόσοι πρόσεξαν ότι πουθενά δεν γίνεται λόγος για Έθνη και εθνικότητες…

Όπως και να έχει πάντως στην εποχή που ζούμε πρέπει να είμαστε «υποψιασμένοι» για όλους και για όλα. Γι’ αυτό καλό είναι να δείτε και την άλλη άποψη που προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση για το ποιοι είναι πίσω από τα Zeitgeist.

Έτσι λοιπόν πριν καταπιούμε αμάσητα τα όσα μας λένε τα Ζeitgeist, ας κάνουμε αυτό που μας προτρέπουν. Ας ανοίξουμε το μυαλό μας λαμβάνοντας υπόψιν μας και τα παρακάτω:

«Τα ZEITGEIST 1 και 2 (Addendum) είναι καθαρή προπαγάνδα των ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΩΝ!

Επιφανειακά εναντιώνεται με τις θρησκείες (και ιδιαίτερα με τον Χριστό) που προσπαθεί να τον παρουσιάσει ως ένα ακόμα διδάσκαλο ΗΛΙΑΚΟ ΜΕΣΣΙΑ μεταξύ άλλων ΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΣΣΙΩΝ, αλλά τις ανατολικές θρησκείες, φιλοσοφίες ΣΚΟΠΙΜΩΣ δεν τις αγγίζει αντίθετα τις υποστηρίζει..

Ενώ το νέο ντοκυμαντέρ ξεκινάει και τελειώνει με τον υποψήφιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΙΣΤΟ της θεοσοφίας ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ, θέλοντας να προωθήσει μια παγκόσμια νεοεποχήτικη θρησκεία και έναν ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΣΜΟ – Παγκόσμια κυβέρνηση – όπως αυτό φαίνεται καθαρά στο τέλος, χρησιμοποιεί ως δόλωμα την 11η Σεπτεμβρίου και το σάπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα της ιδιωτικής Federal Reserve, έτσι ώστε να κερδίσει οπαδούς από το κίνημα για την αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου που έχει γιγαντωθεί επικίνδυνα για τους νεοταξίτες και να παρασύρει αυτούς τους οπαδούς στη θεοσοφική νεοεποχήτικη θρησκεία και σε μια κοσμοθεωρία πίσω από την οποία προφανώς κρύβεται μια ελίτ που την ελέγχει.

Να υπενθυμίσω εδώ ότι η θεοσοφία είναι η μόνη «θρησκεία» η οποία έχει τις μεγαλύτερες δυνάμεις και ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά συσσωρευμένους γύρω από τα Ηνωμένα Έθνη (Ο.Η.Ε.). Συνεπώς δεν θα ήταν υπερβολή αν τη χαρακτηρίζαμε ως την «θρησκεία της ελίτ». Ανθρωποί τους μέσα στον ΟΗΕ όπως ο Ντ. Σπάνγκλερ έχουν δηλώσει κατά καιρούς ότι: «η Γη πρέπει να εκκαθαριστεί από τους φονταμενταλιστές (χριστιανούς)»… και «ότι πρέπει να πεθάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι για να εισαχθεί η ανθρωπότητα στην Νέα Υδροχοϊκή Εποχή»!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν με τι έχουμε να κάνουμε!»

Δείτε το παρακάτω αποκαλυπτικό βίντεο για το ποια είναι τα άτομα τα οποία αποτελούν τις «πηγές» του «Zeitgeist I – The Movie»:
Η «λύση» σ’ όλα τα κακά της μοίρας μας που μας προσφέρεται στο δεύτερο Zeitgeist (Addendum) είναι «εμπνευσμένη» από τον Jacque Fresco και το «Venus Project» που προπαγανδίζει την δημιουργία μιας κοινωνίας χωρίς χρήματα, όπου όλοι οι πόροι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους ανθρώπους… πάτε στη σελίδα έχει πολύ γέλιο και ωραίες ζωγραφιές για το πως θα είναι οι πόλεις, τα μεταφορικά μέσα κλπ. στην κοινωνία που ευαγγελίζεται το Zeitgeist… μιλάμε για μεγάλο παραμύθι…

Εντύπωση προκαλούν επίσης οι στόχοι του «Zeitgeist Movement», που είναι η κίνηση των υποστηρικτών του Zeitgeist… Αντιγράφω ενδεικτικά μερικές θέσεις:

«The Zeitgeist Movement is a grass roots campaign to unify the world (ΣΣ. Το μίξερ που έλεγα πιο πάνω…) through a common ideology based on the fundamentals of life and nature. This movement ignores politics, religion and the like, and instead attempts to communicate how all humans are the same (ΣΣ. αυτοί που μας λένε δήθεν να «ανοίξουμε» το μυαλό μας και να δούμε τι γίνεται, θέλουν ουσιαστικά να μας το βάλουν στο μπλέντερ…) at the fundamental level and how it is time we start to work together on a global scale to end the seemingly perpetual conflict and suffering in our current world society.»

Εντυπωσιακές και οι απόψεις τους για τη «μοναδική και αληθινή» Κυβέρνηση που μπορεί να υπάρξει στον πλανήτη και για την ενοποίηση όλων των χωρών!!!

«In fact, the only true «government» that can possibly exist is the earth and its resources (ΣΣ. Παραμυθάκι Νηπιαγωγείου και κουλτούρες για αφελείς). From there, all possibilities can be assessed. This is why an intellectual unification of all countries is needed (ΣΣ. Εντάξει το καταλάβαμε… τα μυαλά στο μπλέντερ), for the most important information we as a species can have is a full, highly detailed assessment of what we have on this planet.»

Ρε παιδιά, κατάλαβα καλά ή έχασα κάτι;

Αυτοί που σε δύο έργα καταριούνται τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων», τον Κίσσινγκερ, την Ολμπράιντ, τα Γεράκια της Ουάσινγκτον, την Παγκοσμιοποίηση κλπ.,

θέλουν να μας κάνουν όλους μια αλοιφή; Απλά με διαφορετική γεύση;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως η γνωστή σατανίστρια Blavatsky (1831-1891), που αναφέρεται σε ένα σημείο του «Zeitgeist: The Movie», ως πηγή (!!!) η οποία είναι ιδρύτρια της «Θεοσοφιστικής Κοινωνίας» (αργότερα μετεξελίχθηκε σε «θρησκεία» -«θεοσοφία»- που μιλάει για έκπτωτους Αγγέλους, Εοσφόρους κλπ.) συνδέεται με την Bailey, την ιδρύτρια του εκδοτικού οίκου Lucifer (!!!) Trust (που το 1925 μετονομάστηκε σε Lucis Trust για να μην διεγείρονται περίεργες συνάψεις στα εγκεφαλικά νεύρα της μάζας…), ο οποίος εκδοτικός οίκος, με τη σειρά του, εκδίδει βιβλία για τον ΟΗΕ και αναφέρεται και ως σύμβουλος του!!!

Μήπως τελικά οι «Truthseekers» του Zeitgeist δεν μας είπαν όλη την αλήθεια;

Μήπως οι Νεοταξίτες αποφάσισαν να μας οδηγήσουν από άλλο μονοπάτι στο στόχο τους, πετώντας μας για δόλωμα την 11η Σεπτεμβρίου και το σάπιο Τραπεζικό σύστημα;

Και τελικά,
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ;

ΥΓ. Όποιοι θέλουν να κάνουν πράξη όσα «έμαθαν» βλέποντας το Ζeitgeist, δηλ. θέλουν να ψαχτούνε παραπάνω, μπορούν να δούνε τα παρακάτω αποκαλυπτικά βίντεο:

-Τα ψέμματα του Zeitgeist για τον Διόνυσο
-Jordan Maxwell (αναφέρεται στις πηγές και στα credits του Zeitgeist I, ενώ στο έργο εμφανίζεται και ακούγεται και η φωνή του) και ο θαυμασμός του για την σατανίστρια Blavatsky
-Jordan Maxwell και η συνάντησή του με «ιπτάμενους αγγέλους»…(απορώ πως δεν τον έχει ανακαλύψει ακόμα ο Χαρδαβέλας)
-Zeitgeist Part One Exposed: The Film (Playlist)
-Zeitgeist Exposed and Refuted
-Zeitgeist Addendum = New World Order Propaganda (1 of 2)
-Zeitgeist Addendum = New World Order Propaganda (2 of 2)
-Zeitgeist Addendum: Theosophic New Age Lies pt.1/2
-Zeitgeist Addendum: Theosophic New Age Lies pt.2/2

και να αρχίσουν από την παρακάτω ιστοσελίδα

  1. 30 Δεκέμβριος, 2008 στο 13:38

    >Καλό. Ορίστε και άλλη μια ανάλυση στο Conspiracy Science. (Και όχι από χριστιανική πηγή.) Φύλλο και φτερό……Εγώ πάντως δεν είμαι εναντίον κάθε θεωρίας συνωμοσίας, αλλά είμαι εναντίον της ευκολίας με την οποία μερικοί υιοθετούν την θεωρία συνωμοσίας που τούς βολεύει. (Χώρια που στο ελλάντα τό ρίξαμε τελευταία όλοι στο θρησκευτικό (θυμηθήκαμε ξαφνικά να φαγωθούμε για τα θρησκευτικά, σαν προτεσταντικά αμερικανάκια -σημειωτέον ότι και ο φανατικός αγγλοσαξονικός αθεϊσμός εξίσου δογματική θρησκοληψία είναι, η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος-, συμπεριφορά ξένη με την εθνική και ορθόδοξη παράδοσή μας), ενώ εάν κάτι είναι ενδιαφέρον στο Zeitgeist είναι το 2ο και κυρίως το 3ο μέρος.) Σε ερωτώ λοιπόν Χ (οποιεδήποτε) έξυπνε Έλληνα, που τό κατάπιες το Zeitgeist αμάσητο:Πρώτον. Κοροϊδεύεις τον Λιακόπουλο. Και καλά κάνεις. Το Zeitgeist τότε γιατί το καταπίνεις αμάσητο; Τα ίδια δεν λέει με τον Λιακόπουλο; Τα ίδια (ειδικά για τράπεζες και 11/9), με ενδεχομένως διαφορά μόνο στις θρησκευτικές αντιλήψεις (που και εκεί επίσης αμφότεροι για συνωμοσία ομιλούν, απλώς τήν αποδίδουν αλλού). Μήπως το Zeitgeist λέει λιγότερο τρομακτικά ή εξωφρενικά ή ανατρεπτικά πράγματα; Ή μήπως, απλώς, συμφωνεί περισσότερο με τις δικές σου πεποιθήσεις, και έτσι τό αποδέχεσαι; [Σημείωσις: Κοινώς, μερικοί που κοροϊδεύουν τον Λιακόπουλο, όχι επειδή λέει τερατολογίες αλλά επειδή είναι «χριστιανός», μάς παρουσιάζουν τις εξ ίσου μεγάλες τερατολογίες του Zeitgeist ως την υπέρτατη αλήθεια, απλώς και μόνον επειδή είναι εναντίον του χριστιανισμού! Και αν λέει και κάτι ενδιαφέρον, για τις τράπεζες κυρίως, το ντοκυμανταίρ, στο ελλάντα περνά απαρατήρητο επειδή είμαστε απασχολημένοι με το τι πήρε -και καλώς πήρε, του ίδιου λαού θρησκεία είναι- ο χριστιανισμός από την αρχαιότητα.]Δεύτερον. Εσύ που είσαι τόσο έξυπνος, και δεν σέ πιάνουν κορόιδο, και ξέρεις εσύ τι παιχνίδι παίζουν οι άθλιοι συνωμότες, εσύ λοιπόν που τόσο εύκολα πείστηκες ότι όλα είναι μια συνωμοσία, πώς και δεν αναρωτήθηκες μήπως το ίδιο το Zeitgeist είναι συνωμοσία; Από ποιά ξένα κέντρα άραγε και με ποιούς σκοπούς;Να τρελαίνεσαι δηλαδή. Όχι, οι ιστορικοί, οι θρησκειολόγοι, οι οικονομολόγοι, λένε ανοησίες ή είναι συνωμότες, αλλά το DVD κάποιων τυχάρπαστων συνωμοσιολόγων αποκαλύπτει την… αλήθεια!Τρίτον. Έκανες ένα απλό ψάξιμο στο Διαδίκτυο να βρεις τι απαντήσεις έχουν δοθεί από ειδικούς επιστήμονες; Διότι έχουν δοθεί απαντήσεις, σε πολλά από αυτά τα ζητήματα.Αυτά (και πολλά άλλα)…

  2. 30 Δεκέμβριος, 2008 στο 14:51

    >σωστός, Καλλίμαχε !

  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αρέσει σε %d bloggers: